GROEPSINSCHRIJVING

Doe je als groep mee aan de KBC Industrial Night Run? Dan kan je makkelijk inschrijven via onze groepsmodule. Bedrijven kunnen kiezen tussen individuele deelname en bedrijvencompetitie.

Je kan je enkel inschrijven als groep vanaf 4 deelnemers. Ben je met minder dan 4 personen? Dan kan je best inschrijven via de individuele inschrijvingen.
Hier volgen nog enkele tips om het inschrijvingsproces te vergemakkelijken:
  • Groepsinschrijvingen zijn pas mogelijk vanaf 15/08/18. Voor deze groepen wordt een extra GRATIS training met Hans van Alphen voorzien op zaterdag 6 oktober (idem voor voldoende vrije startplaatsen).
  • Wens je als bedrijf gebruik te maken van het VIP & Hospitality pakket? Stuur hiervoor een mail naar de organisatie via info@thenightrun.be. Deze pakketten kunnen zo ook offline gereserveerd worden.
  • Één persoon kan de groep aanmaken in de inschrijfmodule. Dit is dan ook de verantwoordelijke van de groep. Wanneer de groep is aangemaakt, ontvangt de verantwoordelijke een mail met daarin de groepsnaam, groepscode en gekozen login gegevens. Hiermee kan de verantwoordelijke de groep beheren.
  • Via de groep kan de verantwoordelijke zoveel deelnemers toevoegen als gewenst (met een minimum van 4 deelnemers). Enkel de groepsverantwoordelijke kan de groep beheren dus vergeet zeker je logingegevens niet!
  • De verantwoordelijke kan kiezen tussen pakketafhaling en individuele afhaling. Bij pakketafhaling haalt de groepsverantwoordelijke het startpakket op in zijn geheel. Bij individuele afhaling krijgen alle groepsleden een individuele mail om hun borstnummer op te halen. Zorg er dus zeker voor dat ook alle individuele e-mailadressen zijn ingevuld! De nummers van de pakketafhaling liggen in de inschrijvingen bij ‘groepen’. De nummers voor de individuele deelnemers dienen per afstand opgehaald te worden.
  • Wanneer alle leden zijn toegevoegd en de gegevens zijn ingevuld, moet de verantwoordelijke het hele groepspakket betalen. De inschrijvingen zijn pas geldig als alles betaald is. Na betaling kan er niets meer veranderd worden aan het groepspakket dus zorg dat alle gegevens juist zijn ingevuld!
  • Bedrijven kunnen voor de loopafstanden van 5 km en 10 km kiezen voor een individuele deelname en/of deelname aan de bedrijvencompetitie. Bij de inschrijving voor deze loopafstanden moet je de keuze maken tussen individueel of bedrijvencompetitie.
  • Elk bedrijventeam bestaat uit minstens vier deelnemers per geselecteerde afstand. Een bedrijf kan meerdere teams van minstens vier deelnemers inschrijven of één groter team.
  • De tijden van de eerste vier lopers per team die de aankomst bereiken (totale afstand start-finish) worden samengeteld. Het team met de kortste tijd is de winnaar.
  • Inschrijven in groep is nog niet mogelijk.